Kategoria: Komunikaty Biura Prezydenta
Gotowali dla Emilki
Trzecią edycję International Cooking Day w WSB-NLU dedykowano małej Emilce, która wraz z rodzicami wróciła z Monachium, gdzie przeszła kolejną skomplikowaną operację. Studenci WSB- NLU postanowili podzielić się 6 grudnia w Dniu Świętego Mikołaja właśnie z małą Emilką. A dzielono się smakołykami przygotowanymi przez samych studentów, którzy od samego rana gotowali potrawy.
W tym dniu kwestowano właśnie na rzecz małej Emilki z Nowego Sącza. Studenci uzbierali prawie 900 złotych, które przekażą na rzecz dalszego leczenia dziecka.
Akcję zorganizowali studenci przebywających na wymianie w ramach programu Erasmus, koordynatorem trzeciego już Międzynarodowego Dnia Gotowania była studentka Katarzyna Brigge.
Małgorzata Grybel
Autor: -
Dodano: 2007-12-11 00:00:00
Zobacz też najnowsze aktualności
lub